POGOJI POSLOVANJA

Splošne določbe:

V pogojih poslovanja je določen način delovanja spletne trgovine www.ka-anilor.si (v nadaljevanju »spletna trgovina«), določene so pravice in obveznosti upravljalca in uporabnika spletne trgovine. Upravljalec spletne trgovine je podjetje KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p.

Svetujemo vam, da si pred uporabo spletne trgovine preberete pogoje poslovanja. Z vstopom in z vsako transakcijo, opravljeno preko spletne trgovine se šteje, da je uporabnik seznanjen s pogoji poslovanja in je v njih privolil brez omejitev (s pogoji soglaša in so zanj obvezujoči).

Upravljalec ima pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila. Spremembe pričnejo veljati en dan po objavi na spletni strani www.ka-anilor.si .

Upravljalec dopušča možnost napak pri objavljenih cenah izdelkov, slike so simbolične in so last podjetja KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p. (vsakršno kopiranje ali distribuiranje je prepovedano).

Cene:

Vse cene so izražene v evrih (EUR) ter vključujejo DDV in ne vključujejo stroškov dostave. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Pri nakupu se upošteva cena, ki velja ob potrdilu naročila (klik na gumb – Potrjujem naročilo).

Naročanje – sklenitev pogodbe:

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom (KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p.) in kupcem je sklenjena, ko kupec potrdi naročilo (s klikom na gumb "Potrjujem naročilo"). Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

V primeru, da določenega izdelka ni na zalogi, mora ponudnik kupca o tem obvestiti v najkrajšem možnem času. Kupec lahko odstopi od pogodbe.

Postopek nakupa in dostave:

Pred nakupom izdelka se je potrebno registrirati. Izdelek, ki ga želite kupiti, dodate v košarico, nakupovanje pa zaključite z gumbom »Potrjujem naročilo«. Naročila, prejeta od ponedeljka do petka, bodo praviloma odposlana v roku 24 ur, najkasneje pa v roku 5 delovnih dni (velja za izdelke, ki so na zalogi). Naročila, prejeta v soboto, nedeljo ali na praznik, bodo praviloma odposlana prvi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku 5 delovnih dni (velja za izdelke, ki so na zalogi).

Izdelke dostavlja dostavna služba Kurirček, strošek dostave do vključno 35€ (brez vrednosti dostave), plača kupec. Strošek dostave znaša 3,97€ (ne glede na velikost in težo paketa). V primeru, ko naročilo presega vrednost 35€, je dostava brezplačna. Izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo.

Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja (po predhodnem dogovoru).

Plačilo:

Plačilo izdelkov je možno:

 • po povzetju – dostavni službi ob prevzemu naročenih izdelkov plačate celotno kupnino. Če kupec naročenega izdelka ne sprejme, je dolžan povrniti stroške poštnine od podjetja do naslovnika in vračanja pošiljke nazaj.
 • po predračunu – na elektronski naslov, ki ste ga navedli pri registraciji, prejmete vse potrebne podatke za plačilo. Pri plačilu obvezno navedite sklicno številko, ki je številka naročila. Podatki za nakazilo:
  KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p.
  Brezje pri Grosupljem 30
  1290 Grosuplje,
  TRR: SI56 1010 0005 3051 332
  Izdelke vam bomo posredovali, ko bomo prejeli nakazilo na naš transakcisjki račun. Veljavnost predračuna je 3 dni od datuma izstavitve predračuna. Če predračun ni plačan v tem roku, se naročilo stornira.

Vračilo blaga:

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju (KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p.) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po prevzemu blaga. Potrošnik mora blago vrniti na naslov podjetja: KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p., Brezje pri Grosupljem 30, 1290 Grosuplje. Odstop od pogodbe lahko potrošnik sporoči na e-naslov podjetja: info@ka-anilor.si ali na obrazcu za odstop od pogodbe »klik« ali na drug ustrezen pisni način.

. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Vrnitev blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za odstop od pogodbe. Potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe sam krije stroške vračila blaga. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, v nespremenjeni količini, v originalni embalaži, razvidna mora biti identifikacija naročila. Potrošnik mora podjetju vrniti blago najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Podjetje bo potrošniku nemudoma oziroma najkasneje v roku 14 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe vrnilo vsa prejeta vplačila. Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen popust ali bonus, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se potrošniku ne vrnejo.

Varovanje zasebnosti:

Ob registraciji v spletni trgovini se od uporabnika zahteva osebne podatke. Uporabnik je odgovoren za točnost navedenih podatkov in za aktivnosti, ki so opravljene z njegovim računom. Uporabnik lahko osebne podatke spreminja s prijavo. Upravljalec osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Uporabnik z registracijo soglaša, da spletna trgovina obdeluje njegove podatke za namene dostave, trženja, poslovnih evidenc in za delovanje in vzdrževanje uporabnikovega računa in prilagajanja vsebin uporabniku. Ko uporabnik izbriše uporabniški račun, se izbrišejo tudi osebni podatki.

Spletna trgovina uporablja piškotke z namenom, da zagotovi funkcionalnost, za zbiranje podatkov o uporabi storitev in da naredi spletno trgovino bolj učinkovito. Z uporabo spletne trgovine se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

Omejitev odgovornosti:

Upravljalec se trudi, da so podatki, objavljeni v spletni trgovini ažurni in točni. V primeru, da podatek, objavljen v spletni trgovini ni točen, bo upravljalec potrošnika obvestil o spremembi in mu omogočil odstop od pogodbe ali spremembo naročila.

Osebna izkaznica:

KA-ANILOR, Sara Pugelj s.p.
Brezje pri Grosupljem 30
1290 Grosuplje