Kdo smo

Smo malo, skoraj bolj mini družinsko podjetje, katerega glavni cilj je proizvajati kakovostne in naravne priboljške za pse. Ekipa je sestavljena iz štirih članov, ki imajo skupaj 12 nog oziroma tačk. Prve zamisli o izdelavi lastnih priboljškov za pse so se porodile ob prihodu prvega kosmatinca v naš dom,  saj  smo si našemu najboljšemu prijatelju vedno želeli ponuditi le najboljše in najbolj zdravo. Od ideje do realizacije je preteklo kar nekaj časa, v veliko pomoč pri tem pa so nam bile dolgoletne izkušnje enega od naših članov na področju izdelave suhih izdelkov v prehrambeni industriji. Njegovi nasveti in izkušnje so nam omogočili, da smo pri izdelavi pasjih žvečilk naredili korak naprej  in naredili izdelek, ki ne samo, da je 100% naraven, ampak je proizveden na način, da še vedno ohrani maščobe, vitamine in mineralne snovi. Vsa ta dejstva so nam bila pri izdelavi priboljškov pomembna, zato naši izdelki niso narejeni s pomočjo dehidracije, ampak so sušeni na tradicionalen način.

Kakovost izdelka se prične že s kakovostjo surovine, zato sodelujemo z domačimi lokalnimi dobavitelji. Za najboljše rezultate uporabljamo le najboljše sestavine. Dobro in skrbno delo se mora zagotavljati skozi vse faze procesa, zato sledimo HACCP sistemu, s katerim zagotavljamo konstantno kontrolo v vseh fazah pridelave in sledljivost naših izdelkov.

Zadnjo, a ne najmanj pomembno fazo (kontrolo okusa in vonja) smo prepustili največjim izvedencem na tem področju – psom. Glede na njihove odzive smo mnenja, da ima naš izdelek »okusen« vonj in »aromatičen« okus ☺

Naši izdelki so:

  • 100% naravni,
  • brez konzervansov in ojačevalcev arome,
  • brez umetnih barvil,
  • dobri za zobe in dlesni,
  • ter ohranijo maščobe, vitamine in minerale.